• facebook
  • soundcloud
  • twitter
  • youtube

ZOUT

De luisterplaats Zout is een prachtig object waar je met twee personen in kan zitten. Je hoort een bijzondere geluidsvertelling met verhalen en geluiden uit de eeuwenoude Arkemheense polder bij Nijkerk. Luisterplaats staat op het pad naar het prachtige Stoomgemaal Arkemheen vanaf 23 mei tot 23 september. De polder komt tot leven !
Bij de voorstelling Zout is de luisterplaats het vertrekpunt. Het object staat nu op wielen en is een rijdende radiozender geworden. Het publiek loopt samen met de radio-archeoloog door het gebied en ziet en hoort de oude verhalen en nieuwe ontmoetingen tot leven komen. Het is een avontuur voor jong en oud. Voorstelling op 7/8 14/15 en 21/22 juli om 14.00 uur.

ZOUT-radiobaken-arkemheen

ZOUT-radiobaken-arkemheen

  • Geplaatst op: 6 March 2018
  • Project: ZOUT

De theater voorstelling ZOUT van Radiobaken is avontuurlijke tocht door de polder Arkemheen (NIJKERK)   Samen met radio-archeologen Robbert van der Horst en Job Kuhlkamp hoor je de eeuwenoude klanken van het zoute water dat tegen de dijken beukt, het starten van het stoomgemaal op een vroege morgen in maart en het schip dat door de sluis de “zee” op gaat.  Soundscape in samenwerking met Dennis van Tilburg.  De voorstelling is onderdeel van het Gelders Erfgoedfestival 2018 – theater over grenzen.

Maak ZOUT mee op zaterdag en zondag 7/8  14/15 of 21/22 juli om 14.00 uur.   Toegang 10 euro, onder 18 voor 5 euro  !

Ontmoet de boer zonder trekker, een schipper in het gras en het zeemanskoor zonder oceaan.  Oude verhalen en nieuwe ontmoetingen komen tot leven. Zeer geschikt voor jong en oud !

KLIK HIER VOOR KAARTJES ZOUT 

Pin It