• facebook
  • soundcloud
  • twitter
  • youtube

ZOUT

De theatervoorstelling ZOUT van Radiobaken is avontuurlijke tocht door de polder Arkemheen (NIJKERK) Samen met radio-archeologen Robbert van der Horst en Job Kuhlkamp hoor je de eeuwenoude klanken van het zoute water dat tegen de dijken beukt, het starten van het stoomgemaal op een vroege morgen in maart en het schip dat door de sluis de “zee” op gaat.
draaggolf radiobaken op weg
De soundscape in de prachtige luisterplaats is gemaakt in samenwerking met Dennis van Tilburg. De voorstelling is onderdeel van het Gelders Erfgoedfestival 2018 – theater over grenzen.

Maak ZOUT mee op zaterdag en zondag 7/8 14/15 of 21/22 juli om 14.00 uur. Toegang 10 euro, onder 18 voor 5 euro !

Ontmoet de boer zonder trekker, een schipper in het gras en het zeemanskoor zonder oceaan. Oude verhalen en nieuwe ontmoetingen komen tot leven. Zeer geschikt voor jong en oud !

ZOUT-radiobaken-arkemheen

ZOUT-radiobaken-arkemheen

  • Geplaatst op: 6 March 2018
  • Project: ZOUT

De theater voorstelling ZOUT van Radiobaken is avontuurlijke tocht door de polder Arkemheen (NIJKERK)   Samen met radio-archeologen Robbert van der Horst en Job Kuhlkamp hoor je de eeuwenoude klanken van het zoute water dat tegen de dijken beukt, het starten van het stoomgemaal op een vroege morgen in maart en het schip dat door de sluis de “zee” op gaat.  Soundscape in samenwerking met Dennis van Tilburg.  De voorstelling is onderdeel van het Gelders Erfgoedfestival 2018 – theater over grenzen.

Maak ZOUT mee op zaterdag en zondag 7/8  14/15 of 21/22 juli om 14.00 uur.   Toegang 10 euro, onder 18 voor 5 euro  !

Ontmoet de boer zonder trekker, een schipper in het gras en het zeemanskoor zonder oceaan.  Oude verhalen en nieuwe ontmoetingen komen tot leven. Zeer geschikt voor jong en oud !

KLIK HIER VOOR KAARTJES ZOUT 

Pin It