• facebook
  • soundcloud
  • twitter
  • youtube

Aardlander

Aardlander is een theaterproject van Radio-archeoloog Robbert van der Horst. In samenwerking met zijn eigen onderzoeksinstituut Buro Mol graaft hij laag voor laag op zoek naar vondsten en aardklanken. In razende vaart dalen we 22.000 jaar af in de tijd, om vol verhalen weer naar boven te komen. Loop, graaf en luister mee !

nieuwe voorstelling Aardlander op komst

Het lijkt nog eindeloos te duren, maar de zomer komt er straks echt weer aan. Dan is Radiobaken te vinden op festivals en bijzondere locaties met een nieuwe voorstelling Aardlander.
Het bestaat uit een kleine unit die we naar de onderzoekslocatie rijden. Een speciale arm kadert de opgraving, de kooi van Faraday beschermd tegen storingen van buienaf. In 22 minuten gaan we laag voor laag 22ooo jaar terug in de tijd, om boven te komen met verhalen, klanken en vondsten.
Radiobaken zal met Aardlander Nederland diepgravend onderzoeken. We gaan onder stoeptegels en achter bomen op zoek naar de klank van leem, klei& zandgrond van stad en land. Kom kijken en luisteren, kortom loop mee !

Pin It